Ontbijtsessie BENG | 9 mei

Ben je opzoek naar een meeloop- of afstudeerstage? Of ben je juist op zoek naar een interessante baan voor na je opleiding? Of wil je graag je netwerk uitbreiden?

Meld je dan snel aan voor de ontbijtsessie op woensdagochtend 9 mei, georganiseerd door Studievereniging BENG!
Dit is de ultieme kans om op een leuke en informele manier kennis te maken met personen uit het bedrijfsleven. Er zullen een aantal interessante bedrijven bij het ontbijt aanschuiven. Zij zijn zeer enthousiast om iets te vertellen over hun bedrijf en de mogelijkheden voor na je opleiding of voor een stage.

De ontbijtsessie wordt georganiseerd op woensdagochtend 9 mei van 8:00 - 10:00 en vindt plaats bij restaurant Stones, grenzend aan de kantine van NHL Stenden Emmen. Het ontbijt wordt geheel door BENG verzorgd en is alleen toegankelijk voor BENG-leden.

Mvg,

Leon Braam